Tietoa Meistä

Tietoa Meistä

RHR Pets aloitti toimintansa Alankomaissa vuonna 2002 ja on nopeasti kasvava verkkokaupan yritys. Nykyään RHR Pets on saatavilla 16 eri maassa ja useita maita tullaan pian myös avaamaan.

RHR Pets on RHRQualityn ja Von Scratchin ylpeä omistaja. Tuotemerkit ovat kansainvälisesti hyvin tunnettuja laadukkaista Kissan kiipeily- ja raapimispuista ja muista kissojen tuotteista. Meidän tuotekehitystiimimme työskentelee kovasti joka päivä luodakseen uskomattomia uusia tuotteita sinun rakkaille lemmikeillesi.

Keskitymme vain laadukkaisiin tuotteisiin ja valitsemme maailman parhaimmat tehtaat. Tämä takaa asiakkaillemme parhaimman mahdollisen laadun mahdollisimman alhaisella hinnalla!

RHR Petsillä on suurin valikoima laadukkaita kissan kiipeily- ja raapimispuita. Yli 500 erilaista kissan  kiipeily- ja raapimispuuta pysyvällä 10.000 kissan kiipeily- ja raapimispuun varastolla viidessä eri varastossa ympäri maailmaa voi toteuttaa jokaisen kissan unelman!

RHR Petsistä tekee ainutlaatuisen se, että voit jopa tilata uudestaan kissan kiipeily- ja raapimispuuhusi osia, jolloin voit nauttia kissan kiipeily- ja raapimispuusta jopa vuosia.

Kysyttävää? Meidän taitava asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään!

 

Pääkonttori ja Varastot

Pääkonttorimme sijaitsee Alankomaiden Waalwijkissa. Jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaamme mukaan, meillä on käytössämme viisi eri varastoa. Nämä sijaitsevat Waalwijkissa, Antwerpissa, Melbournessa, Salt Lake Cityssä ja Knoxvillessa.

 

Suositukset

RHRpets on Euroopan suurin myyjä korkealaatuisille ja isoille kissoille tarkoitetuille kiipeilypuille. Tuotteemme suunnitellaan Alankomaissa. Voit katsoa alta suosituksiamme:

Facebook: 69.000 seuraajaa Alankomaissa Facebook NL
Facebook: 56.000 seuraajaa Yhdysvalloissa ja 99% arvostelijoista on antanut viisi tähteä Facebook US
Facebook: 71.000 seuraajaa Saksassa Facebook DE
Instagram: 14.000 seuraajaa Instagram
Amazon: 890 arvostelua, joista 98% ovat positiivisia Amazon
....

Verkkokauppamme

Saksa – www.Tierwebshop.de
Alankomaat – www.Dierenvilla.nl
Belgia – www.Dierenvilla.be
Ranska – www.Animauxvillas.com
Italia – www.animalcorner.it
Yhdistynyt kuningaskunta – www.cattreeking.co.uk
Australia – www.cattreeking.com.au
Yhdysvallat – www.cattreeking.com
Tanska – www.RHRpets.dk
Ruotsi – www.RHRpets.se
Norja – www.RHRpets.no
Suomi – www.RHRpets.fi
Espanja – www.RHRpets.es
Portugali – www.RHRpets.pt